Incepem prin a spune ca este important sa alegeti tipul potrivit de adeziv extensii gene. Extensiile de gene sunt o modalitate excelenta de a va imbunatati aspectul ochilor si de a-i face sa para mai mari si mai bine conturati.

Pentru ca aspectul sa fie cel dorit, este necesar sa optezi pentru un adeziv extensii gene de inalta calitate pentru a mentine extensiile la locul lor cat mai mult timp posibil. Pe piata, puteti gasi diferite tipuri de adeziv extensii gene, inclusiv adeziv pe baza de apa, pe baza de ulei si pe baza de acetona.

Un adeziv pe baza de apa este de obicei recomandat pentru ochii sensibili, datorita nivelului scazut de risc de alergie. Cu toate acestea, tineti cont de faptul ca, cu cat tineti extensiile mai mult timp la locul lor, cu atat creste riscul de a dezvolta o reactie alergica.

In acest caz, poti incerca sa folosesti un adeziv extensii gene pe baza de ulei sau acetona pentru a reduce riscul de mancarime si iritatie.

Cum alegi un adeziv extensii gene?

Alegerea unui adeziv extensii gene potrivit poate face diferenta atunci cand vine vorba de extensiile de gene si de mentinerea lor in pozitie. Adezivul potrivit nu numai ca va mentine integritatea extensiilor, dar va pastra si genele naturale si sanatoase.

Exista multe tipuri diferite de adeziv pe piata, iar fiecare are propriile argumente pro si contra. Adezivul potrivit va depinde de preferintele dvs. personale, precum si de nevoile dvs. specifice.

De exemplu, daca aveti o piele foarte sensibila, atunci este posibil sa doriti sa evitati un adeziv cu cu anumite substante. Urmatoarele optiuni pot fi cele mai potrivite atunci cand vine vorba de adeziv extensii gene.

Puteti folosi adezivi pe baza de apa, care sunt mai siguri decat adezivii pe baza de ulei. Adezivii pe baza de apa sunt adesea recomandati persoanelor cu piele sensibila. Puteti cumpara un adeziv extensii gene online, in farmacii sau din magazinele de produse cosmetice.

Cand esti gata sa aplici adezivul pe gene, asigura-te ca genele tale sunt curate si uscate. Va trebui sa te asiguri ca genele sunt stranse cu clestele, astfel incat lipiciul sa nu va irite ochii. Va trebui sa folosesti o cantitate foarte mica de lipici atunci cand il aplici pe gene.

Este foarte important sa nu folositi prea mult adeziv extensii gene, deoarece acest lucru poate provoca iritatii si va poate face ochii sa lacrimeze.

De ce sa folosesti un adeziv extensii gene?

Acest adeziv extensii gene este conceput special pentru a fi utilizat pentru extensiile de gene. Este hipoalergenic si nu va va ustura ochii daca intra in contact cu acestia.

Extensiile de gene se aplica pe rand, asa ca nu va fi nevoie sa folositi mult adeziv deodata. Adezivul se usuca rapid, dar va trebui sa lucrati eficient pentru a evita sa se intareasca inainte de a aplica toate extensiile.

Extensiile de gene pot fi aplicate de un make-up artist profesionist sau puteti achizitiona un kit cu toate consumabilele de care aveti nevoie pentru a o face singura. Extensiile de gene pot dura mai multe saptamani si va trebui sa folositi acest lipici atunci cand le scoateti.

Cele mai multe persoane isi pastreaza extensiile de gene timp de aproximativ 10 zile inainte de a le indeparta.