Epilarea definitiva cu laser este una dintre cele mai populare si, de asemenea, una dintre cele mai eficiente metode pentru a indeparta parul corporal nedorit, cu un minim disconfort si in depline conditii de siguranta. Totusi, in ciuda faptului ca este un procedeu nou si inovator, exista si mituri care planeaza asupra ideii de epilare definitiva. Iata care sunt aceste mituri si care sunt de altfel si explicatiile lor logice.

Epilarea definitiva cu laser este una dintre cele mai populare si, de asemenea, una dintre cele mai eficiente metode pentru a indeparta parul corporal nedorit, cu un minim disconfort si in depline conditii de siguranta. Totusi, in ciuda faptului ca este un procedeu nou si inovator, exista si mituri care planeaza asupra ideii de epilare definitiva. Iata care sunt aceste mituri si care sunt de altfel si explicatiile lor logice.
 

Epilarea definitiva nu este eficienta pe orice culoare a firului de par.

 
Acesta este un mit foarte des auzit, dar, din fericire, este si complet fals! Aceasta legenda legata de epilarea definitiva a pornit in urma cu ceva timp, atunci cand primele lasere utilizate pentru aceasta procedura necesitau un contrast ridicat pentru a functiona eficient si in cazul firelor de par inchise la culoare.
 
Astazi, foarte multe persoane cred ca, daca pigmentul firelor de par este deschis, nu au sanse sa scape de firele nedorite prin epilare definitiva cu laser, insa acest lucru nu este deloc adevarat. Mai mult, pentru a te convinge, poti testa pe o suprafata mica, iar apoi nu iti ramane decat sa te bucuri de rezultate.
 
Nu vei putea folosi produse de ingrijire corporala dupa epilarea definitiva.

Foarte multe persoane renunta la ideea de epilare definitiva, in ciuda avantajelor acesteia, pe motiv ca nu vor mai putea folosi creme hidratante sau parfumul preferat. Intr-adevar, in primele 24 de ore dupa sedinta de epilare definitiva se recomanda evitarea deodorantelor si a cremelor deoarece acestea ar putea sa afecteze pielea sensibila si substantele respective pot cauza iritatii.

Totusi, dupa aceasta perioada de 24 de ore este perfect in regula sa revii la rutina de dinaintea epilarii definitive, fara efecte adverse.
 

Nu vei mai putea merge niciodata la solar dupa epilarea definitiva.

Razele UV pot sa afecteze pielea proaspat expusa la laserul pentru epilare definitiva, iar printre reactiile adverse pot sa se numere arsuri, hiperpigmentare sau cicatrici.

Totusi, nimeni nu te va priva definitiv de expunerea la soare sau de bronzarea artificiala la solar. In urma primei discutii cu specialistul ce urmeaza sa efectueze procedura, vei afla ca e bine sa eviti sa mergi la solar cu doua saptamani inainte si la circa doua saptamani dupa sedinta cu laser insa, in rest, esti liber sa te bronzezi, atat timp cat folosesti protectie solara, asa cum este normal.
 
Cel mai important lucru legat de epilare definitiva este sa gasesti specialistii potriviti, care utilizeaza aparatura de ultima generatie, in asa fel incat rezultatele sa fie cat mai bune si sa dureze o perioada indelungata.

Pentru epilare definitiva Bucuresti apeleaza la clinica Artist Touch si poti sa beneficiezi de epilare cu laserul dioda, pentru eliminarea parului de pe fata si corp cu tehnologia moderna Venus Epileve, o tehnologie ce garanteaza confort sporit in timpul sedintelor, precum si rezultate excelente in timp.

7 thoughts on “3 mituri despre epilarea definitiva cu laser | Artist-Touch.ro

  1. Este impresionant cat de multa munca a fost depusa in realizarea acestui articol. Am apreciat efortul autorului de a aduce dovezi concrete si argumente solide pentru fiecare afirmatie facuta. Este un material foarte valoros pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine cum functioneaza marketingul online.

  2. M-am simtit inspirat citind acest articol si am invatat multe lucruri noi despre strategiile de marketing digital. Autorul a abordat subiectul intr-un mod accesibil si usor de inteles, ceea ce mi-a facut lectura placuta si captivanta. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de promovarea online.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii interesante despre tehnici de promovare online. Mi-a placut modul in care au fost prezentate studiile de caz si exemplele practice. Aceste informatii sunt cu siguranta utile pentru cei care doresc sa-si dezvolte afacerea pe internet.

  4. Sunt foarte multumit de continutul acestui articol, care m-a ajutat sa inteleg mai bine importanta unei bune strategii de marketing in organizarea unui eveniment corporate. Recomand cu incredere lectura acestui material.

  5. Este impresionant cum sunt prezentate etapele necesare pentru a asigura ca evenimentul corporate va fi un succes. Articolul m-a convins sa acord o atentie mai mare detaliilor atunci cand organizez astfel de activitati.

  6. Am apreciat modul in care autorul a subliniat importanta comunicarii eficiente cu toti participantii la eveniment, precum si planificarea atenta a fiecarui aspect legat de organizare.

  7. Articolul ofera informatii foarte utile despre cum sa organizezi un eveniment corporate de succes. Sunt impresionat de nivelul detaliilor explicate si de sfaturile practice oferite.

Comments are closed.