Iti plac florile, dar le eviti pentru ca se ofilesc repede si lasa in urma petale cazute, polen si frunze? Sau pentru ca uneori uiti pur si implu de ele, nu mai ai timp sa observi ca florile nu mai arata bine si le descoperi uscate in glastra atunci cand ai musafiri?

Cu flori artificiale poti elimina toate aceste inconveniente. Iata care sunt cele mai importante avantaje oferite de florile artificiale.

Seamana foarte bine cu florile naturale

Vechile flori artificiale care aratau ciudat si care au fost considerate de prost gust in case s-au transformat.

Acum poti gasi flori artificiale din sapun, din matase si din alte materiale care le fac sa arate ca cele naturale.

Uneori, iti va fi greu sa distingi dintre o floare naturala si una artificiala. De asemenea, pentru un aspect si mai natural, poti cumpara chiar flori artificiale cu ghiveci. Arata atat de bine incat vei uita ca sunt artificiale si vei avea tendinta sa le uzi periodic.

Florile artificiale nu se usuca si nu isi pierd petalele

Un alt mare avantaj pe care il au florile artificiale este ca nu se usuca si nici nu isi pierd petalele. Astfel, ele pot sta in glastra sau in vasul in care le pui, fara sa gasesti frunze, polen si petale peste tot atunci cand te intorci acasa.

Suna bine, nu? Foarte bine mai ales dupa o zi obositoare la munca. Asta inseamna ca nu va mai fi nevoie sa stai si sa faci curat tot timpul, doar pentru a avea flori frumoase in casa.

Poti aranja mai usor cosuri si cutii cu flori

Cu florile artificiale poti sa aranjezi mai usor cosurile si cutiile cu flori. De ce? Pentru ca nu au nevoie de apa.

Cu florile naturale trebuie sa stai mereu sa te gandesti la modul optim de a conserva si recipientul in care pui florile.

Daca folosesti cutii de carton, sansele ca apa sa le deterioreze sunt foarte mari, iar daca folosesti cosuri, vei gasi toata apa pe suportul unde asezi cosul.

Cu florile artificiale este mult mai usor. Le iei pur si simplu si le asezi in cutie sau in cos, le aranjezi asa cum doresti si florile vor ramane asa pentru mult timp.

Poti sa le intretii foarte usor

De obicei, florile artificiale doar se aspira sau se sterg de praf. Ideal ar fi sa nu le stergi cu carpa umeda decat dupa ce ai eliminat tot praful de pe ele astfle incat sa nu le patezi.

Poti sa le intretii in timpul rutinei de curatenie, atunci cand aspiri si podelele si praful de pe mobila. Asta este tot ce trebuie sa le faci si ele vor ramane mereu frumoase.

In functie de culoarea pe care o au florile tale artificiale este recomandat sa nu le tii in soare pentru ca, la fel ca orice material, ele se vor decolora.

Poti avea flori pentru orice sezon, economisind foarte mult

Cumparand flori artificiale, vei face economii considerabile. Nu mai este nevoie sa cumperi flori o data sau de doua ori pe saptamana atunci cand vrei sa le ai in casa.

Poti achizitiona flori pentru fiecare sezon. Poti avea flori colorate, de vara, cum ar fi floarea soarelui, petuniile, bujorii, regina noptii sau orhideele, pe care sa le scoti in fiecare sezon estival.

La fel se intampla si cu florile pentru alte sezoane si nu va mai fi nevoie sa cumperi in fiecare an altele.